گروه: اخبار استان خبر: 196844 / تاریخ انتشار : 1400/11/5 ساعت : 12:20
در نشست کارگروه آسیب های اجتماعی استان مطرح شد؛

انتقاد از تعلیم الگو های غربی در کارگاه های آسیب های اجتماعی استان/حجت الاسلام اندرزیان: آقای میرمحمدی آیا فقط باید الگوهای غربی دیده شود؟

حجت الاسلام اندرزیان استاد حوزه و دانشگاه با انتقاد از مدیر کل اجتماعی استاندای گفت: تعالیم مذهبی و دینی چه جایگاه های در در کارگاه ها و برنامه های آموزشی دارد و آیا فقط باید الگوهای غربی دیده شود؟

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس نشست آسیب های اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز با حضور معاون سیاسی استاندار و جمعی از مسئولان اداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. 

 
مدیر کل امور اجتماعی استانداری به اقدامات مختلف در جهت شناسایی، مشاوره روانی و همچنین راه اندازی کارگاه های روانشناسی  جهت کاهش خودکشی اشاره کرد و گفت: کار مطالعاتی با دانشگاه یاسوج برای بیان علت ها و راهکارها برای  پدیده کاهش خودکشی دنبال شد در این راستا آمار خودکشی  استان و کشور نسبت به کشورهای توسعه یافته آمار کمی است.
 
 
 
حجت الاسلام میرمحمدی با بیان اینکه بیشترین آمار خودکشی ما از جمعیت جوان است، گفت: با استان های که بیشترین خودکشی را داشتند جلسه ای برگزار شد و اطلاعات جمع آوری شد،  در این راستا وزارت کشور برای آن برنامه ریزی داشت و  برنامه های استان  ما با همراهی کارگروه ها، کارشناسان و همچنین جهت کاهش خودکشی ارائه شد.
 
 
استاد حوزه و دانشگاه  با خطاب قرار دادن میرمحمدی معاون اجتماعی استانداری گفت: برنامه ها و راهکارها ارائه کردید اما اعلام نشد برای پدری که فرزند خود را از دست داده است چه راهکاری دارید.
 
 
 
حجت‌الاسلام اندرزیان با بیان اینکه در مناطقی که آسیب های اجتماعی مانند خودکشی وجود دارد ضرورت وجود مبلغان دینی بیشتر می شود، گفت:  در کارگاه ها و برنامه های آموزشی تعالیم مذهبی و دینی چه جایگاه های دارد آیا فقط باید الگوهای غربی دیده شود؟ 
 
 
 
وی افزود: نیاز است در برنامه های آموزشی و کارگاهی تجدید نظر شود و تعالیم معنوی بیشتر دیده شود این موضوع در ایام رمضان قابل مشاهده است یعنی آمار جرایم و آسیب ها کاهش پیدا می کند.
 
 
عباسی  معاون اجتماعی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: با رایزنی از طریق تهران  ۲۹۵ میلیون تومان جهت کاهش آسیب هایی مانند خودکشی، نزاع و قتل جذب و در شهرستان ها توزیع شد و قرار است در ایام دهه فجر پویشی برای این منظور راه اندازی شود و اقدامات و برنامه ها گسترش پیدا کند. 
 
 
نماینده نیروی انتظامی به اقدامات سخت افزاری و نرم افزاری برای کاهش آسیب ها اشاره کرد و گفت : استقرار اداره مشاوره در سطح کلانتری ها در سطح شهرستان بویراحمد برای کاهش آسیب ها، و همچنین توجه به مقوله های دینی از جمله اقدامات است و در حوزه سخت افزاری حضور مقتدرانه برای کاهش آسیب ها اجتماعی مانند نزاع و درگیری و دیگر موضوعات گام برداشته شده است.  
 
 
 
معاون اجتماعی نیروی انتظامی با بیان اینکه در استان و کشور از دیشموک به عنوان یک منطقه که  خودکشی زیاد است یاد می شود اما اعتبار ناچیزی برای آن تخصیص داده شد، گفت: پیشنهاد این است کارگروه ها و بخش های مختلف وظایف آنها مشخص و نتایج اثر گذار آن اعلام شود.
 
---
 
وارستگی در این جلسه بیکاری، فقر را از دلایل آسیب ها اجتماعی اعلام کرد.
 
 
معاون سیاسی استاندار در این نشست گفت: نگاه‌های کارشناسی باید در جامعه جاری شود در این راستا جامعه سنتی ما تحت تاثیر فضای مجازی است و  آسیب های به وجود آمده است.
 
 
هاشمی با بیان اینکه  دستگاه هایی که در راستای ماموریت خود وظیفه بررسی کاهش آسیب ها را دارند  انجام وظایف آنها  به معنای موازی کاری نیست، گفت: بیش از یک میلیارد تومان برای آسیب ها در استان وارد شده است و این مبلغ تنها برای مبلغ خودکشی نیست بلکه برای طلاق، نزاع و سایر آسیب ها است. 
 
 
 
وی با بیان اینکه نادیده گرفتن خدمات از ابتدا تا امروز در استان با وجود شرایط جغرافیایی ناهموار اجحاف است، گفت: باید داده ها، تحلیل ها و ایده های کوتاه مدت در یک کارگروه خاص ارائه شود.
 
 
 
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است: 
 
 
 
 
 
 
انتهای پیام/

 

تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.