انقلاب اسلامی به دنبال احیای جایگاه والای "زن" در جامعه است/ نگاه دوقطبی به زن در فضای مجازی موج می زند
دکتر محمد صادق کوشکی جامعه شناس انقلاب اسلامی در خصوص جایگاه زن در جامعه گفت: فصای مجازی یک دوقطبی از لحاظ نگاه جنسیتی به زن ایجاد کرده است که انقلاب اسلامی به دنبال احیای جایگاه والای زن است.
محمد صادق کوشکی استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران و محقق و پژوهشگر مسائل سیاسی و جامعه شناسی در گفتگو با صبح زاگرس در خصوص فرارسیدن روز زن و جایگاه زن در انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی یک حرکت فرهنگی، تفکری و اندیشهای است که محصور به جغرافیای خاصی نیست، این حرکت ارزشمند به دنبال احیای اسلام ناب است.
وی گفت: اسلام باعث تغییر در نگرش انسانِ جاهلیِ ایجاد شده در جایگاه زن بوده و انقلاب اسلامی به دنبال عوض کردن نگاه به زن است.
این پژوهشگر افزود: در دین جایگاهی به عنوان زن و مرد نداریم بلکه انسان مطرح است و انسان چه زن و چه مرد می تواند اشرف مخلوقات باشد و به مقام والای انسانیت دست پیدا کند، انقلاب اسلامی نیز به دنبال این نگرش است هرچند راه درازی در این خصوص در پیش داریم.
کوشکی گفت: انقلاب اسلامی بر اساس نگرش های دینی نگاه جنسیتی را قبول ندارد، در جایگاه انسانی همه مخلوقات خداوند هستند و در این نگاه اندیشه انقلاب اسلامی به دنبال این است که نگاه و نگرش انسانی به جایگاه زن داشته باشیم.
این پژوهشگر مسائل سیاسی و جامعه شناس انقلاب اسلامی بیان کرد: متاسفانه در حوزه فضای مجازی و رسانههای تصویری حال حاضر که عمده سکانداری افکار عمومی را بر عهده دارد، بینش های غربی و نگرش جنسی از زن و مرد را ارائه می دهد و به دنبال ایجاد دیدگاهیاست که در آن زن را با نگاه جنسیتی نشان دهد، در صورتی که اندیشه انقلاب اسلامی نگاه متفاوتی دارد.
کوشکی افزود: دست پرورده نگاه انقلاب اسلامی به جایگاه زن، مادرانی هستند که فرزندانشان را برای پاسداری از انقلاب و دین و میهن راهی جبهه های حق علیه باطل می کنند.
وی در ادامه گفت: از طرفی فضای مجازی و شبکههای اجتماعی را داریم که با برهنگی می خواهد چهره زن را نشان دهد و یک فضای دو قطبی را ایجاد کنند که یک قطب کسانی هستند که پیرو اندیشه انقلاب اسلامی و یک قطب افرادی هستند که از اندیشه غربی پیروی می کنند.
نویسنده کتاب «تبار ترور؛ مروری بر تاریخچه و کارنامه تروریستی سازمان مجاهدین خلق» افزود: جایگاه زن در انقلاب اسلامی و پیشرفت های کنونی جامعه زنان پس از انقلاب با دوران طاغوت پهلوی قابل مقایسه نیست چراکه پیشرفت های بسیار زیادی در این حوزه صورت گرفته است و نگاه ویژه به جایگاه زنان در جامعه صورت گرفته است، همان گونه که می بینیم زنان در سیاست، ورزش، فرهنگ، اقتصاد و به طور کلی در جامعه به سطوح بالایی دست یافته اند.
انتهای پیام/