گروه: اخبار استان خبر: 155512 / تاریخ انتشار : 1399/1/5 ساعت : 23:15

چگونه گوشت را از آلوده شدن به کرونا حفظ کنیم؟

برای کاهش چرخه انتشار ویروس کرونا باید از لحظه خرید تا مصرف و بسته بندی گوشت، توصیه‌های بهداشتی به صورت کامل رعایت شود.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس به نقل از مسعودضیایی استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به شیوع اپیدمی ویروس کرونا از زمان خرید گوشت تا زمان بسته بندی و مصرف آن باید توصیه‌های بهداشتی در این زمینه صورت بگیرد.

او افزود: از زمان خرید گوشت و قراردادن آن در پلاستیک مخصوص، باید توجه داشته باشیم که دستکش یکبار مصرف استفاده کنیم، زیرا احتمال آلودگی پلاستیک‌ها وجود دارد، بنابراین بعد از ورود به خانه پلاستیک را درون سطل زباله درب دار قرار دهیم و گوشت خریداری شده به طور کامل و صحیح شسته شود؛ البته باید توجه داشته باشید که دست‌های خود را حتما قبل و بعد از شستشوی گوشت با آب و صابون بشویید و ضد عفونی کنید.

ضیایی مطرح کرد:برای بسته بندی گوشت از پلاستیک‌های بهداشتی و یکبار مصرف استفاده شود و مجدد بعد از بسته بندی دست‌های خود را با آب و صابون بشویید.

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: همچنین فریز کردن گوشت و هر ماده غذایی هیچ تاثیری برای از بین بردن ویروس کرونا ندارد و با فریز کردن ویروس پایدار اثر می‌شود و چندین ماه ممکن است باقی بماند.

او بیان کرد: در صورتی که احتمال می‌دهیم گوشت هنوز مقداری آلودگی همراه خود دارد؛ این آلودگی را فقط باید در زمان پخت و پز از بین ببریم به این صورت که گوشت و هر ماده غذایی باید به صورت کامل پخته شود تا احتمال آلودگی موجود از بین برود.

ضیایی افزود: توصیه ما این است که در دوره شیوع ویروس کرونا از مصرف غذا‌های نیمه پخته و آماده به شدت خودداری و همچنین در این مدت غذای مورد استفاده در منزل تهیه و مصرف شود.

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اضافه کرد: می‌توان گفت با توجه به مسیر‌های زیاد ویروس برای انتشار و انتقال، بنابراین در این روز‌ها خرید از مکان‌های شلوغ را متوقف کنید، ضمن اینکه توصیه می‌شود اقلام غیرقابل شستشو خریداری نکنید.

او تاکید کرد: در صورت خرید از مکان‌های عمومی، کیسه‌های خرید را قبل از ورود به منزل خالی کنید و داخل سطل زباله بیندازید، اگر هم می‌توانید خریدهایتان را ضدعفونی کنید.

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: همچنین از مکان‌های عمومی غذا سفارش ندهید و میوه وسبزی ها را حتما پیش از مصرف شستشو و ضد عفونی کنید.

او گفت: باید توجه ویژه به رعایت بهداشت در خانه داشته باشید، به عنوان مثال به شستشو و ضدعفونی کردن سطوح پرتماس خانه مانند سینک ظرفشویی، دستگیره ها، کابینت، یخچال و سرویس‌های بهداشتی اشاره کرد.

ضیایی خاطرنشان کرد: حتی اگر در خانه حضور دارید دست‌هایتان رو مرتب بشویید و به صورت و چشمان خود دست نزنید.

انتهای پیام/

تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.