گفتگوی جالب با کارگاه و تولیدی شیرینی قدس/از گرانی مواد اولیه تا افزایش درآمدزایی در ماه مبارک رمضان+تصاویر
یکی از آداب روزه داران استفاده صحیح از مواد غذایی و همچنین تناول برخی از شیرینی ها و سبزیجات ویژه است و به همین خاطر به سراغ یکی از کارگاه های پخت شیرینی امدیم تا گفتگویی داشته باشیم.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس به نقل از چرام،ماه رمضان یکی از ماه های پر خیر و برکت برای کسانی است که هر ساله در این ماه دستان خود را به درگاه الهی بلند میکند.
یکی از آداب روزه داران استفاده صحیح از مواد غذایی و همچنین تناول برخی از شیرینی ها و سبزیجات ویژه است.
به همین خاطر به سراغ یکی از کارگاه های پخت شیرینی امدیم تا گفتگویی داشته باشیم.
پرویز سهرابی مدیر این تولیدی در گفتگو با صبح زاگرس،گفت:از سال ۱۳۸۶در چرام شروع به فعالیت کردیم.
وی با اشاره به درآمدزایی این تولیدی،افزود:در چند سال اخیر درآمدزایی نسبتاضعیف بوده است.
این مدیر با اشاره به پخت شیرینی در ماه رمضان،بیان کرد:120تا150کیلو روزانه پخت میشود که باعث شده است درآمدزایی نسبت به ماه های قبل بهتر شود.
وی گفت:۴نفر بصورت شیفت گردان در این تولیدی مشغول فعالیت است.
سهرابی با بیان مشکلات،اظهار کرد:مواد اولیه گران شده و ازطرفی مالیات شرایط را برای کار سخت کرده است.
تصاویر: