گروه: اخبار استان خبر: 119840 / تاریخ انتشار : 1398/3/17 ساعت : 12:39

گفتگوی جالب با کارگاه و تولیدی شیرینی قدس/از گرانی مواد اولیه تا افزایش درآمدزایی در ماه مبارک رمضان+تصاویر

یکی از آداب روزه داران استفاده صحیح از مواد غذایی و همچنین تناول برخی از شیرینی ها و سبزیجات ویژه است و به همین خاطر به سراغ یکی از کارگاه های پخت شیرینی امدیم تا گفتگویی داشته باشیم.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس به نقل از  چرام،ماه رمضان یکی از ماه های پر خیر و برکت برای کسانی است که هر ساله در این ماه دستان خود را به درگاه الهی بلند میکند.

 

یکی از آداب روزه داران استفاده صحیح از مواد غذایی و همچنین تناول برخی از شیرینی ها و سبزیجات ویژه است.

 

به همین خاطر به سراغ یکی از کارگاه های پخت شیرینی امدیم تا گفتگویی داشته باشیم.

 

پرویز سهرابی مدیر این تولیدی در گفتگو با صبح زاگرس،گفت:از سال ۱۳۸۶در چرام شروع به فعالیت کردیم.

 

وی با اشاره به درآمدزایی این تولیدی،افزود:در چند سال اخیر درآمدزایی نسبتاضعیف بوده است.

 

این مدیر با اشاره به پخت شیرینی در ماه رمضان،بیان کرد:120تا150کیلو روزانه پخت میشود که باعث شده است درآمدزایی نسبت به ماه های قبل بهتر شود.

 

وی گفت:۴نفر بصورت شیفت گردان در این تولیدی مشغول فعالیت است.

 

 

سهرابی با بیان مشکلات،اظهار کرد:مواد اولیه گران شده و ازطرفی مالیات شرایط را برای کار سخت کرده است.

 

تصاویر:

 
انتهای پیام/

 

تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.