گروه: اخبار استان خبر: 119473 / تاریخ انتشار : 1398/2/31 ساعت : 01:51

خوراکی همیشگی سفره های افطار روزه داران/ کارگاهی که کام روزه داران چرامی را شیرین می کند+فیلم

در تمامی شب های ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه از جمله مواد غذایی است که بر روی سفره افطار روزه داران قرار دارد.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس،ماه رمضان یکی از ماه های پر خیر و برکت برای روزه داران است که هر ساله در این ماه دستان خود را به درگاه الهی بلند میکند.

 
 
در این ما  که نفس کشیدن نیز عبادت محسوب می‌شود و از برکات مخصوصی برخوردار است، دهها فعالیت دیگر مورد توجه روز داران قرار می گیرد.
 
 
روزه داران نیز در این ماه به عبادت پرداخته و سعی می کنند که آداب عبادت و روزه داری را رعایت کنند.
 
 
یکی از آداب روزه داران استفاده صحیح از مواد غذایی و همچنین تناول برخی از شیرینی ها و سبزیجات ویژه است.
 
 
در تمامی شب های ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه از جمله مواد غذایی است که بر روی سفره افطار روزه داران قرار دارد.
 
 
این در حالی است که خبرنگار این پایگاه اطلاع رسانی برای مشاهده و بررسی بهتر طرز تهیه زولبیا و بامیه به یکی از کارگاه های پخت این نوع مواد غذایی مراجعه کرده است که در پایین کلیپی مناسب از این مورد را مشاهده خواهید کرد.
 
انتهای پیام/
تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.