شهردار یاسوج اصلا الفبای مدیریت شهری را بلد نیست/درختان کهنسالی که زیر تیغ لودرها میروند!/بازداشت آقای مدیرکل در کهگیلویه و بویراحمد
مهمترین و پربازدیدترین گزارش ها و اخباری که روز گذشته بر روی خروجی صبح زاگرس قرار گرفت را می توانید در این بسته خبری مطالعه کنید.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس مهمترین و پربازدیدترین گزارش ها و اخباری که روز گذشته بر روی خروجی صبح زاگرس قرار گرفت را می توانید در این بسته خبری مطالعه کنید.
عضو شورای شهر یاسوج در اتاق مدیران صبح زاگرس:
دو نفر از دوستان فعلی شورا از همان ابتدای کار، قویا برنامه ریزی داشتند که شهردار قبل باقی بماند و تثبیت شود و پنج نفر از دوستان به بنده اعلام کردند که با توجه به اینکه شما دارای تجربه هستید و دو دوره در شورا حضور داشتید برای اینکه آینده را به نفع مردم اصلاح کنیم، شما به عنوان هیئت رئیسه باشید و هیئت رئیسه را تشکیل دهید.
ادامه خبر را اینجا بخوانید.
**************************************************
علیمردانی: همه طرح هایی که در استان اجرا می شود در کمیسیون های مختلف تصویب شده اند و کارشناسی شده هستند.
ادامه خبر را اینجا بخوانید.
***********************************************
حال و هوای شهر و مردم استان در این روزها از آمادگی برای برگزاری و استقبال از ماه محرم حکایت می کند و همه سعی دارند به نوبه خود برای امام حسین (ع) قدمی هر چند کوچک بردارند.
ادامه خبر را اینجا بخوانید.
***********************************************
توسط سربازان گمنام امام زمان در سپاه فتح:
مقادیر قابل توجهی آرد قاچاق در کهگیلویه و بویراحمد کشف شد+جزییات
این محموله که شامل چندین تن بار آرد قاچاق بود طی یک عملیات و با هوشیاری کامل بدست آمد و در این رابطه همکاری بسیار خوب دادستانی مرکز کهگیلویه و بویراحمد و تسریع در روند کار بر موفقیت چشمگیر این عملیات افزود.
ادامه خبر را اینجا بخوانید.
**********************************************
در همایش علمی بررسی و تحلیل دستاوردهای انقلاب اسلامی:
اولین همایش علمی بررسی و تحلیل دستاوردهای انقلاب اسلامی در سطح ملی منطقه ای و بین المللی هم اکنون در یاسوج در حال برگزاری است.
ادامه خبر را اینجا بخوانید.
****************************************************
شب قبل از عملیات در خواب، یکی از سرنشینان هواپیمای مسافربری را دیدم که می گفت " نظری هستم " و به من اعلام کرد جسد من در زیر برف ها پنهان است و آن را پیدا می کنی، فردا با اعزام به منطقه با جست و جو در میان برف ها، فرد مذکور را پیدا نمودم.
ادامه خبر را اینجا بخوانید.
************************************************
فوری:
یکی از مدیران کل استان کهگیلویه وبویراحمد بازداشت شد
براساس گزارش منابع آگاه امروز یکی از مدیران کل استان کهگیلویه وبویراحمد پس از احضار دستگیر و قرار بازداشت موقت صادر شد.
ادامه خبر را اینجا بخوانید.
***********************************************
در گفتگو با مسئول مرکز ام آر آی کوثر یاسوج مطرح شد؛
جوابگوی هرگونه نارضایتی و شکایت مردم هستیم/مسوولین شهرداری میگویند کمک به ما ثواب دارد!
مسئول مرکز ام آر آی کوثر یاسوج در رابطه با بداخلاقی یکی از پرسنل این مرکز با یک بیمار گفت: من نمیدانم که کدام یک از کارمندان با این شخص این گونه حرف زده است و قابل پیگیری است
ادامه خبر را اینجا بخوانید.
*********************************************
انتهای پیام/