گروه: اخبار استان خبر: 100433 / تاریخ انتشار : 1396/5/10 ساعت : 15:50
فرماندار کهگیلویه مطرح کرد

تجهیزات و شاطران نانوایی‌ها؛ عامل بی‌کیفیتی نان در کهگیلویه

فرماندار کهگیلویه گفت: کیفیت پایین نان در این شهرستان به خاطر فرسوده بودن تجهیزات نانوایی‌ها و عدم تخصص متصدیان است.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس به نقل از پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه،   فرماندار کهگیلویه گفت: کیفیت پایین نان در این شهرستان به خاطر فرسوده بودن تجهیزات نانوایی‌ها و عدم تخصص متصدیان است.

علی پوزش در ستاد تنظیم بازار شهرستان کهگیلویه خواستار ثبات قیمت مرغ و گوشت قرمز شد و گفت: گزارش‌های ارائه شده حکایت از تثبیت قیمت سیار کالا در بازار و آرامش مردم دارد.
فرماندار کهگیلویه، با اشاره به شکایت مردم از کیفیت نان تصریح کرد: با بررسی‌های انجام شده آرد وارده به شهرستان کیفیت خوبی دارد و آنچه باعث پایین آمدن کیفیت نان شده تجهیزات نامناسب و عدم آموزش شاطران است.

پوزش افزود: باید زمینه آموزش متصدیان نانوایی‌ها فراهم و تسهیلاتی برای نوسازی تجهیزات این واحدها اختصاص داده شود.

این مسؤول تعداد نانوایی‌های فعال در دهدشت را 47 واحد نانوایی در پخت نان لواش و چهار واحد سنگکی اعلام کرد

پوزش همچنین خواستار انتخاب دو واحد نانوایی به عنوان پایلوت در پخت نان سبوس‌دار با رعایت مسایل بهداشتی شد.

انتهای پیام/200

تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.